Izgleda senzacionalno, iako nosi omraženu kombinaciju - čarape na štikle!

U modnom je svijetu to dopušteno, no i dalje nailazi na neodobravanje većine.
Vidi originalni članak

Čini se kako je i Stradun jedna velika modna pista, barem sudeći prema onome što vidimo u blagdansko vrijeme. Dokaz tome je i ova ljepotica koja je njime prošetala sređena tip-top od glave do pete.

Riječ je o magistrici prava Adriani Đurđević - na njoj se ispod trendi kaputića s krznom nazirala haljina na preklop koju je u struku stegnula bordo remenom. Preko ramena je prebacila upečatljivu torbicu, a konkretno, riječ je o Metropolis modelu brenda Furla. Ipak, ono što nam je u njezinoj odjevnoj kombinaciji bilo najzanimljivije je izbor obuće. Naime, na elegantne salonke obula je čarape s cirkonima - u modnom je svijetu to veliki trend, no i dalje nailazi na neodobravanje mnogih. Međutim, mi moramo priznati da u ovoj kombinaciji izgleda odlično!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".