Ona ima modu u malom prstu, a ispričala nam je i što misli o stilu Njemica!

Dolazi iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Njemačkoj. Radi na aerodromu kao "ground stewardess", a u njen smo se stil odmah zaljubili
Vidi originalni članak

Svoj stil bi opisala kao "manje je više", priča nam.

- Baziram se uglavnom na jednostavne komade, boje. U mom ormaru najviše prevladavaju sakoi, hlače širokog kroja. Uglavnom, volim više nositi šire. Nisam tipična ženska koja nosi usko. 

Nosim naočale Dior, odijelo Zara, torbu Lia Numa i cipele Gucci. Ležerno odijelo sam odabrala jer volim dječački kroj, ne volim usko, bitno je da se udobno osjećam.

- Zbog dječačkog looka koji preferiram su mi ovo i jedne od omiljenih cipela. Štikle nosim samo za večernje izlaske.

- Ponekad ovaj sako stegnem remenom, obožavam remenje, široko i bez uzoraka, podjednako volim da su kontrastni i u tonu sa sakoom. Bez obzira što odijela nosim na poslu, volim ih i privatno, imam ih sedam u ormaru, sva su u neutralnim bojama i nosim ih u posljednje tri godine. Podjednako volim odijela i haljine, ali moj stil najbolje ilustrira ovo odijelo. Nisam još kupovala na muškom odjelu, ali za odijela bih mogla i pokušati. Ljudima bih iz vlastitog iskustva savjetovala da ne prate slijepo trendove, da ne pretjeruju s bojama i sa svime što je trendi. S godinama sam se uvjerila da je jednostavnost dugoročnija - kaže nam Josipa.

Kako već četiri godine živi u Njemačkoj pitali smo ju što misli o njihovom stilu. 

Hrvatice se definitivno puno puno bolje oblače od Njemica. Njemice, nažalost, moram to reći, nemaju uopće stila, rijetko koja... Hrvatice daju puno pažnje na izgled, sve moguće, a Njemice su jako jednostavne, po meni neuredne i ne sviđa mi se.

Za drugi styling Josipa je izabrala divnu haljinu koju je uparila sa običnom bijelom košuljom. 

Nosi naočale Max Mara, haljinu Ganni, košulju Mango, torbu Lia Numa i cipele Gucci. 

- Volim biti sređena, a boje odjeće biram prema raspoloženju. Rijetko nosim žuto i cvjetni uzorak, a ovu haljinu sam odabrala prvenstveno zbog kroja jer volim ležerne stvari. Cvjetne uzorke izbjegavam, nisam taj tip i smatram da su malo kičasti i previše u trendu. Nosim trendi stvari, ali izbjegavam ono za što smatram da je kičasto - ispričala nam je simpatična Josipa. 

- Od životinjskih uzoraka imam samo modne detalje; ove naočale s uzorkom koji podsjeća na životinjski i jedne leopard cipele, ali njih imam već pet godina i stvarno su kvalitetne. Moj stil se najviše bazira na jednobojnim komadima i svijetlim bojama. Bijelih košulja imam desetak, od jednostavnih do lepršavih s volančićima. Na poslu sam u tamnom strogom odijelu, zato privatno biram ležernost. 

U videu pogledajte što nam je Josipa još ispričala: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".