Ona i preko ljeta nosi popularne Balenciaga gležnjače koje obožavamo!

Ova ljepotica nam je inspiracija za dobar ljetni styling
Vidi originalni članak

Traper minica je najbolji modni ljetni saveznik jer se dobro "snalazi" u baš svakoj modnoj kombinaciji, a uz dobar T-shirt i još pokoji detalj - nema greške! To zna i Tamara Begić, koju je na zagrebačkom Cvjetnom trgu svojim objektivom ulovio naš Goran Čižmešija. 

Nosim prsluk i suknju Zara, majicu Mango, ruksak Guess i čizme Jessica Buurman. Imala sam intenzivan tjedan na poslu, pa mi je vikend idealna prilika da se sredim i izađem s prijateljima. Ne nosim često majice s natpisima jer mi to djelomično ni posao ne dopušta, ali si u slobodno vrijeme dam oduška po tom pitanju. Nikad ne bih kupila majicu s natpisom s kojim se ne slažem. Uglavnom nosim diskretne boje, ako ponekad i kupim nešto u živoj boji, na kraju izbor uvijek padne na diskretno, ali ovisi to i o mom raspoloženju. U rodnom Rovinju nikad ne bih usred ljeta nosila čizme, bilo bi mi prevruće u njima, ali u Zagrebu mi je to prihvatljivo, pogotovo i jer su najavili kišu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".