Ona fura jedne od najpopularnijih čizama, a oko njegovog izbora tenisica neće se svi složiti!

Pokazali su kako najbolje izgleda kombinacija klasike i trendi komada
Vidi originalni članak

Njih dvoje na špicu donijeli nekoliko modnih trendova i pokazali da stvarno znaju što se nosi ovih dana!

Ona je karirane hlače kombinirala s bijelim čizmama, a upravo su bijeli modeli cipela oni koji nas prate već nekoliko sezona - na početku su bile omražene, no trendseterice su ih na kraju ipak prihvatile, a izgledaju bolje nego ikad! Look je zaokružila nude kožnom jakon i Ray Ban naočalama. 

On je odabrao klasičnu bijelu košulju s Burberry potpisom te pokazao zašto je važno imati basic komade u ormaru - dobro su rješenje za različite prigode! Spojio ju je s uskim trapericama, no pažnju su ipak ukrale njegove tenisice u jarkoj plavoj boji - za njih stvarno treba hrabrosti, a vjerujemo da se ne bi svatko usudio isfurati ih. 

 

Ljudi, kad zaruke pođu po zlu onda to ovako izgleda. 🤦‍♀️ Vjerujte nam, teško je za gledati (ali i pomalo smiješno 😂) Pogledajte najgore "failove" u trenucima kad sve mora biti ultraromantično 😂 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".