On u tigrastom, a ona u stvarno predivnoj suknji - njih dvoje očitali su lekcije iz stila!

Njih dvoje modu imaju u malom prstu
Vidi originalni članak

Najbolje i najstylish kombinacije definitivno su one koje sadrže i dozu modne hrabrosti, a upravo takve outfite pokazali su nam frajer i dama sa zagrebačke špice. 

Radi se o Danilu Drobnjaku i Lani Radnić, iz H&M-ovog odjela za komunikaciju, a čini da im moda, osim što im je posao, stvarno i velika ljubav jer je imaju u malom prstu! On je odvažno odjenuo majicu leopard uzorka sa svijetlim trapericama i tenisicama jarke boje, dok Lana nosi suknju koju bismo rado vidjeli u vlastitom ormaru. Kombinirala ju je s bijelom bluzom i čizmicama, a sve je zaokružila neočekivanim modnim dodatkom - bordo ruksakom! Iako na prvu nose nespojive komade, oni im tako dobro pristaju.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".