On u hit tenisicama, a ona u natikačama koje se neće svima svidjeti: Ukrali pozornost u crnom od glave do pete

Oboje su odabrali modele obuće s platformama - on popularne tenisice, a ona trendi natikače
Vidi originalni članak

Ljeto na zagrebačkim ulicama jako je stylish i, bez obzira na temperature iznad 30 stupnjeva, kombinacije su odlične i volimo se njima inspirirati. Iako je ljeto najčešće rezervirano za jarke boje i upečatljive uzorke, i crno od glave do pete može izgledati super, što je pokazao modni dvojac u jednostavnim, ali efektnim stylinzima

Ona je dugačku lepršavu haljinu kombinirala s cekerom, must have dodatkom ovog ljeta kojeg volimo i na gradskom asfaltu i na plaži, a look je zaokružila statement natikačama leopard uzorka s velikom platformom. O njezinim sandalama vlada podijeljeno mišljenje, volite ih ili ne, a jedno je sigurno - odlično su zaokružile jednostavnu kombinaciju i potpuno je osvježile. 

On je igrao na sigurno pa je crne hlače spojio s crnom košuljom, a trendi prizvuk dodao je izborom tenisica. Odabrao je model inspiriran već kultnim Alexander McQueen tenisicama s platformom koje trendseteri i trendseterice obožavaju, a njima su se inspirirali i brojni high street brendovi. 

Što se u srpnju nosilo na zagrebačkim ulicama, pogledajte u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Haljine i tenisice njihova su formula za savršen ljetni styling: "Sredile smo se za poslovni sastanak!"
Muškarci, učite od njega: Stylish frajer špicom prošetao u outfitu s kojim baš nikad nema greške i hit modelu tenisica
Tenisice poput njezinih trendseterice obožavaju, a znamo gdje ih možete kupiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".