Omražene tenisice poput njezinih fashionistice i dalje obožavaju, a ona ih super nosi!

Odabrala je tensice s Balenciaginim potpisom koje je odlično uklopila u dnevni outfit
Vidi originalni članak

Kad su se prije nekoliko sezona pojavile na modnoj sceni, glomazne tenisice s potpisom luksuznog brenda Balenciaga naišle su na podijeljeno mišljenje. S jedne strane, trendseterice su ih odmah dodale u svoju kolekciju, no, s druge strane, brzo su postale jedan od omraženijih trendova jer mnogi smatraju da ne laskaju nozi.

No, bez obzira na to koliko omražene bile, i dalje su jedan od favorita kad je riječ o tenisicama, a to dokazuju i cure s gradskih ulica čijim se kombinacijama svakodnevno inspiriramo. 

Zgodna brineta odabrala je model u crnoj boji i kombinirala ga sa skinny trapericama i pastelno plavim kaputićem koji ima moć razvedriti i najtmurniji zimski dan. Look je zaokružila klasičnom torbom i cool naočalama, a njezinom ćemo kombinacijom definitivno inspirirati kad smo u potrazi za savršenim ležernim stylingom

Pogledajte kako je bilo na snimanju nove naslovnice Diva magazina čija je zvijezda Josipa Dragun:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".