Omražene čizme koje su trendsetericama ove sezone postale pravi must have

Buce i "planinarske" čizme dugo su vremena bile rezervirane isključivo za zimske aktivnosti, no ove sezone cure su ih uklopile u svoje odjevne kombinacije za svaki dan zbog čega su se pokazale kao stylish i topao odabir.
Vidi originalni članak

Kad je riječ o zimskom street styleu, na nogama trendseterica najčešće možemo vidjeti kožne čizme do visine do gležnja ili do koljena, a kad temperature padnu ispod minusa, neke ih dame zamjene uggsicama oko kojih i dalje vlada podijeljeno mišljenje. Ako niste u "timu Ugg", ove sezone imamo odličnu alternativu s kojom će noge biti na toplom, a odjevna kombinacija i dalje jako stylish. Naime, na gradskim ulicama sve više viđamo dva tipa čizama koje su dugo imale epitet "omraženih", no sa zimskim danima postaju sve popularnije među trendsetericama.  

Prve su tzv. "planinarske" čizme za koje nikad nismo mislili da će postati dio svakodnevnih odjevnih kombinacija - robusne su, a najčešće dolaze u kombinaciji s krznom te ih možemo pronaći u širokoj paleti boja - od bež i crnih, preko smeđih pa do pastelnih nijansi kao što je ružičasta. 

Među domaćim influencericama, zamijetili smo ih kod Lidije Lešić i Ane Karadžole - Lidija je odabrala model u smeđoj varijanti s krznom na "jeziku", dok se Ana odlučila za verziju koja će oduševiti sve romantičarke: ružičastu, a na robusnim čizmama izgleda baš neobično i efektno. 

Osim "planinarskih" čizama, na gradskim ulicama uočile smo i buce, i to verziju koju potpisuje popularni high end brend Isabel Marant. Ove su se čizme ušuljale u žensku garderobu još prošle godine, a njihova se popularnost nastavlja i ove zime. Da su veliki hit, dokazale su i dvije zgodne prijateljice koje je naš fotograf na Staru godinu ulovio u šetnji zagrebačkom špicom - jedna je crnu bundu kombinirala s Marc Jacobs torbicom i bucama u crnoj varijanti, dok se druga odlučila za buce s crvenim vezicama te dolčevitu i bundu u smeđoj boji. 

Na Asosu smo pronašli nekoliko modela "planinarskih" čizmica koje već sad možete dodati u svoju kolekciju, a odlična je vijest što su pojedini modeli na sniženju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".