Omražena peta i dalje je veliki hit, a mi smo pronašli jedan baš poseban model

Nalaze se na našoj listi želja
Vidi originalni članak

Kitten potpetica definitivno je jedna od najomraženijih potpetica u povijesti mode, no, htjeli mi to priznati ili ne, polako nam se vraćaju na velika vrata i nalaze se u ormarima sve više trendseterica. Ipak, nije ih teško zavoljeti kad naiđemo na modele poput ovog s Miu Miu potpisom. Pronašli smo ih na Net A Porteru i dio su jesenske kolekcije, a svojim izgledom podsjećaju na sredinu dvadesetog stoljeća.

Iznimno su elegantne i definitivno nisu par namijenjen svakodnevnim obvezama, već ceremonijama poput vjenčanja, a sigurni smo kako vas u nadolazećoj jeseni očekuje barem jedno!

Napravljene su od sjajnog satena, a na prednjoj su strani ukrašene lažnim biserima i kristalima. Njihova je cijena 695 eura, a nekako mislimo da će ih i dalje nositi samo najodvažnije! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".