Omiljenu dizajnericu na zagrebačkoj špici uhvatili smo i 2012.: Evo što je tada nosila divna Irena Šekez Sestrić

Dizajnerica čiji stil obožavamo uvijek nas oduševi jedinstvenim smislom za modu, a svaki odjevni komad priča odličnu priču
Vidi originalni članak

Irena Šekez Sestrić jedno je od lica koje uvijek rado sretnemo jer nas oduševi svojim stilom i pričama koje stoje pojedinih modnih komada. Dizajnerica brenda "Mala Velika Moja" i producentica u kulturi rado je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji i 2012. u kombinaciji koja nas je oduševila na prvu.

Njezina modna kombinacija odiše retro šarmom, u spoju elegancije i profinjenosti. Fokus je na kaputu u upečatljivoj plavoj boji s crnim detaljima, koji podsjeća na klasične modne krojeve iz prošlih dekada, ali u modernom izdanju. Karirani uzorak u plavoj boji daje dinamiku odjevnom komadu, dok crni detalji na ovratniku, manžetama i pojasu stvaraju savršeni kontrast.

Kombinacija je dodatno naglašena elegantnim crnim modnim dodacima. Kožne rukavice i crna lakirana torba unose dozu sofisticiranosti i skladno zaokružuju cijeli look. Zanimljivo je kako crne gležnjače s lakiranim efektom povezuju sve elemente outfita, istovremeno osiguravajući udobnost i eleganciju.

Minimalistički nakit i uredno začešljana crvena kosa savršeno pristaju uz ovaj klasični stajling, stvarajući balans između odvažnosti boja i suptilnosti detalja. Uz osmijeh i samopouzdanje, ova modna kombinacija savršeno pristaje za hladnije dane, pokazujući kako se retro stil može nositi na moderan, chic način.

Inače, jednom prilikom ova je dama za Divu otkrila da rijetko kupuje odjeću. Šije ju sama, a ono što kupuje su cipele, torbe i šeširi, kao i neki bazni komadi poput bijele majice ili crne dolčevite. 

– Volim kupovati u malim trgovinama, kod obrtnika, biti u kontaktu s ljudima koji svojim rukama nešto proizvode, to mi strašno imponira. I radije ću odvojiti novac za neki komad u koji je netko uložio svoj trud, znanje i vrijeme, nego na serijski proizveden ‘statusni simbol’ na kojem je logo jedino što opravdava cijenu – rekla je dizajnerica tada za Divu. 

Ispričala je da voli i šoping u second hand dućanima, kao i na buvljacima, gdje se mogu pronaći prava mala čuda:

– Prije cca 15 godina sam na Hreliću kupila kratki kaput od tvida za 5 kuna. Bio mi je malo širok, a kad sam ga krenula sužavati i otparala podstavu, u unutarnjem šavu sam našla deklaraciju Harris Tweed, što je najcjenjenija vrsta tkanja i obrade vune – ispričala je i dodala da kupuje ciljano.

– Ono što ljudi danas generalno ne razumiju je da se čovjek može fenomenalno obući za fantastično malo novaca. Isto tako može na sebe staviti tisuće i tisuće eura i izgledati kao nakarada. Svjedočim tome gotovo svaki dan... – kaže dizajnerica i producentica u kulturi. 

Bordo od glave do pete: Zgodna Angela pokazala kako monokromatske kombinacije ne moraju biti monotone
Kakav par! Ovi supružnici bili su prave zvijezde zagrebačke špice u svojim stajliš kombinacijama
Vizažisti otkrili najbolje pudere za stariju kožu koji imaju odličnu pokrivnu moć, a i hidratantna svojstva

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".