Omiljeni uzorak u blagdanskom ruhu: Karirani odjevni komadi garantiraju 'festive' look

Iako su 'ružni' džemperi zasjeli na prijestolje kao odjevni komad koji najviše vrišti 'Bozić', za one malo suptilnije tu je karirani uzorak
Vidi originalni članak

Karirani uzorak u zagasitim nijansama već je niz sezona omiljeni uzorak na sakoima i kaputima, a u zimskom razdoblju poprimi i pravu blagdansku dimenziju u crvenoj varijanti. 

Dok cijele godine prevladava uglavnom nešto suptilniji karo uzorak i nešto decentnijih zemljanih tonova, u zimskoj sezoni do izražaja dolaze krupni kvadrati koji prošarani crvenim, plavim i zelenim prugama garantiraju 'festive' look. 

Bilo da je riječ o sakou, kaputu, šalu ili pak suknjici, ovi šareni odjevni komadi zrače toplinom i očito prizivaju blagdanski duh. 

Topli karirani šalovi crvenih i zelenih nijansi podići će i najjednostavniji outfit, a zbog različitog spektra boja savršeno će se uklopiti uz kapute svih boja. 

Ako se pak odlučite na jakne ili kapute ovog uzorka, budite sigurni da ćete se savršeno stopiti s adventskim ugođajem koji je preplavio gradske ulice. 

Ako već niste tako odvažni za crvene karirane kapute, onda je idealan odabir preslatka haljinica ili suknjica koja će svaki zimski outfit učiniti apsolutno neodoljivim. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".