Omiljeni outfit Kolinde Grabar-Kitarović: Predsjednica tri puta u istoj kombinaciji

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je u višednevnom službenom posjetu Izraelu, a odlučila se za kombinaciju boje kože, u kakvoj je rijetko viđamo
Vidi originalni članak

Predsjednica je obišla Baziliku Svetog groba i franjevački samostan, a odlučila se za "nude" kombinaciju. Ovo je ujedno i prvi državni posjet nekog hrvatskog predsjednika Izraelu.

Nježna kombinacija nude boje predsjednici stoji odlično, a elegancija je na razini. Osim nude nijanse sakoa i hlača, predsjednica je odjenula i cvjetnu bluzu iste nijanse. Mislila je i na cipele koje su iste boje.

Ovu kombinaciju predsjednica je nosila i u videu objavljenom prije dva tjedna na njezinom Facebook profilu, kada se prisjetila velikog uspjeha Vatrenih u Rusiji 2018. Isti je styling nosila i kada je 12. srpnja primila izaslanstvo Viteškog alkarskog društava Sinj. Inače, predsjednica u posljednje vrijeme često nosi kosu skupljenu u punđu, što je ljeti idealna frizura za održavanje. 

Predsjednica u posljednje vrijeme ne griješi svojim modnim odabirima: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".