Omiljeni modni detalj kanadskog premijera: Nigdje bez šarenih čarapa!

Šarene i neobične čarape definitivno su Trudeauov zaštitni znak
Vidi originalni članak

Kanadski premijer Justin Trudeau svoja klasična elegantna izdanja redovito podigne simpatičnim modnim detaljem - šarenim čarapama.

Na javnim događanjima ne skriva svoju sklonost zanimljivom odabiru čarapa, štoviše, prilagođava ih ovisno o situaciji, pa je tako prilikom dizanja zastava posvećenih gay i transrodnim osobama u Ottawi ponosno pokazao svoje čarape duginih boja koje je igrom slučaja odjenuo i Randy Boissonnault. 

U posjetu Gleason's Boxing Gymu u Brooklynu, Trudeau je odjenuo par čarapa Montreal Canadiens, kanadskog hokejaškog kluba. 

Svojoj kolekciji je prirodao i raznobojne Star Wars čarape koje predstavljaju dva omiljena droida iz filma, R2D2-a i C3PO-a, a odjenuo ih je za susret s irskom suradnicom Endom Kenny.

Povodom Ramazana, izabrao je i tematske čarape s tradicionalnim islamskim motivima.

Tijekom jednog od sastanaka odjenuo je par čarapa na kojem se nalaze upute za pripremu džin-tonika. 

Na susretu s princem Harryjem Justin Trudeau je na svijetlosivo odijelo odjenuo crvene čarape sa žutim kružnicama. 

Niz je nastavio i na sastanku s američkim predsjednikom Donaldom Trumphom. Za tu je prigodu odabrao tamnoplave čarape s narančastim rombovima. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".