Omiljeni komad zime po vašem ukusu

Ovo je jedna modna poslastica za sve ljubitelje visoke mode, Burberrya i njegovih očaravajućih komada odjeće. Ako ne posjedujete još šal za ovu sezonu, naćulite uši jer možda smo vam dali dobru ideju.
Vidi originalni članak

Britanska modna kuća došla je na jednu dobru ideju čiji projekt kreće početkom jeseni. Burberry šal jedan je od najprodavanijih modnih dodataka, a potražnja za njim krenula je čim je ljeto zatvorilo svoja vrata. Od sada će te u Burberry prodavaonicama moći naručiti šal po svojim preferencijama. Iz Burberry navode kako će te moći odabrati između 7000 različitih kombinacija, pa će svaka osoba imati svoj unikatni šal. Šalovi su napravljeni od kašmira, a cijene se kreću između 550$ i 870$ - ovisi koju veličinu tražite. Od ljubičaste, smeđe, zelene i još dvadeset i sedam drugih boja, oni čiji džep je malo dublji moći će si priuštiti jedinstveni topli zagrljaj ovog poznatog brenda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".