Omiljena pravnica u genijalnom stajlingu koji spaja eleganciju i ležernost: 'Čizme su bile nit vodilja današnje kombinacije'

Spoj mini suknje i sakoa pristaje joj kao salivena a zvijezda stajlinga je efektna dizajnerska torba
Vidi originalni članak

Odjevne kombinacije pravnice Anje Redžić ne prolaze nezamijećeno ispred objektiva našeg fotografa Gorana Čižmešije. Već je nekoliko puta bila gošća naše modne rubrike, a osim u super color-block kombinacijama, imali smo je prilike vidjeti i u neutralnim bež nijansama koje joj odlično pristaju.

– Čizme su bile nit vodilja današnje kombinacije, a ostatak sam uklopila prema njima – ispričala nam je modno osviještena Anja.

Kombinirala je klasični prugasti sako i mini suknju s visokim čizmama u neutralnoj, tamnoj boji, stvarajući savršenu ravnotežu između poslovnog i casual stila. Ispod sakoa dodala je tamnoplavu košulju od trapera koja unosi dašak opuštenosti u inače sofisticiranu kombinaciju.

Njeni modni dodaci dodatno podižu cijeli outfit na višu razinu. Crne rukavice i tamne sunčane naočale daju dojam tajanstvenosti i glamura, dok je elegantna, teksturirana clutch torbica u ruci savršen izbor za svaki chic look.

No, bez sumnje, najdraži detalj cijelog outfita je preslatki bijeli psić, koji ležerno uživa u svojoj luksuznoj torbi s potpisom Louis Vuitton – modni dodatak sam po sebi.

U galeriji pogledajte još super izdanja pravnice Anje Redžić:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Bez identiteta, uvijek odjevene po posljednjoj modi: Kako lutke 'proživljavaju' modne promjene
Na jedno mjesto izdvojili smo 20 najboljih seruma i krema s retinolom za glatku i čvršću kožu
Iza Lunai Studija stoji Božica Žerjav koja svoje umjetničke snove pretače u unikatne šalice za svakodnevnu čaroliju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".