Omiljena pastry chefica kaže: "Volim sve što je sjajno i ima zvjezdice, a moj moto je da mi je najdraža boja šarena"

Goran Čižmešija u gradu je fotografirao uvijek nasmiješenu Ivanu Čuljak čije kombinacije (ali i kolači) mogu razvedriti i najtmurniji dan!
Vidi originalni članak

Ivana Čuljak svakodnevno nam na Instagramu stvara zazubice zahvaljujući ukusnim i fotogeničnim tortama. Ipak, umjesto slastica, ovog je puta u prvom planu njezina odjevna kombinacija u kojoj je fotografirao naš Goran Čižmešija.

Pastry chefica i gastro blogerica obožava boja, a takav je i njezin moto pa kaže da joj je najdraža boja šarena:

Išla sam sređivati neke papire, a kako je ujutro bila magla, htjela sam je razbiti sa šarenim bojama i uzorcima. Uopće ne pratim trendove, a dok sam vidjela ovaj kaput, naručila sam ga zato jer sam pomislila da ga nitko ne bi nosio. Uzorak zvijezda sam odabrala jer me zezaju da sam kao zvjezdica, a volim i sve što je sjajno i ima zvjezdice. Nema veze što je božićno slavlje prošlo, meni je Božić svaki dan. 

Ivana kaže da ne voli nositi obične stvari jer su joj dosadne. Bit će već vremena za nositi crninu i ozbiljnost, kaže i dodaje da voli boje jer odražavaju njezin šareni, veseli karakter, a to se ocrtava i na njezinim kolačima i tortama. Ivana nosi kaput s Asosa, torba je poklon od prijatelja iz Nizozemske s natopisom koji govori da voli sir, čizme su Topshop, a kapu je dobila na dar. 

 

U videu pogledajte kako je izgledao shopping u second hand trgovini:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".