Omiljena dizajnerica i producentica u kulturi: 'Danas sam odlučila odjenuti novu jaknu koju sam sama sašila'

Irena Šekez Sestrić uvijek nas oduševi jedinstvenim smislom za modu, a svaki odjevni komad priča odličnu priču
Vidi originalni članak

Irena Šekez Sestrić jedno je od lica koje uvijek rado sretnemo jer nas oduševi svojim stilom i pričama koje stoje pojedinih modnih komada. Dizajnerica brenda "Mala Velika Moja" i producentica u kulturi rado je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji, a i ovog je puta ispričala nekoliko zanimljivosti o svojem stajlingu.

– Danas sam odlučila odjenuti novu jaknu koju sam sama sašila i želim da je svi vide. Ovo je neka polu-punk varijanta stila koja mi se jako sviđa, ali nisam stavila majicu s motivom, primjerice, Sex Pistols, nego motiv Andyja Warhola. Često kombiniram elemente pop-arta i op-arta, jako volim geometrijsku apstrakciju – otkrila nam je Irena.

Ovog puta pozirala nam je u efektnoj kombinaciji u kojoj je prevladavala crna boja pa je tako odabrala klasične crne hlače sa zanimljivom kožnom jaknom. Kombinaciji je žutu torbu koja je dodala dozu boje cijelom stajlingu, a outfit dovršila crnim, prozirnim čizmama na petu.

Inače, jednom prilikom ova je dama za Divu otkrila da rijetko kupuje odjeću. Šije ju sama, a ono što kupuje su cipele, torbe i šeširi, kao i neki bazni komadi poput bijele majice ili crne dolčevite. 

– Volim kupovati u malim trgovinama, kod obrtnika, biti u kontaktu s ljudima koji svojim rukama nešto proizvode, to mi strašno imponira. I radije ću odvojiti novac za neki komad u koji je netko uložio svoj trud, znanje i vrijeme, nego na serijski proizveden ‘statusni simbol’ na kojem je logo jedino što opravdava cijenu – rekla je dizajnerica ranije za Divu. 

Bila je i zvijezda naše prošlogodišnje, rujanske naslovnice kada je otkrila kako se riješiti nakrcanih ormara i tko su joj modni uzori, ali i što moda znači za nju.

– Oblačim se zbog sebe, odjeća je moje sredstvo komunikacije, moj stav i moj manifest. To sam ja u tom trenutku. Kad izlazim iz kuće uopće ne razmišljam hoće li se to kome svidjeti ili ne, je li to pretjerano za neku priliku i kako će to ljudi komentirati. Ali činjenica je da ću prije staviti pticu na glavu nego izaći u minici. Ne volim igranje na prvu loptu, niti u odijevanju niti u ičemu… – objasnila je.

Frizura koja istovremeno daje volumen, a laka je za stilizirati te idealna za one koji ne žele drastičan rez
Za ovaj minimalistički model haljina kažu da će biti hit ovoga ljeta, a trendseterice već je obožavaju
Zendaya oduševljava svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu, a evo njezinih najboljih izgleda do sada

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".