Šljokice ili ružni božićni puloveri? Savjeti naše Olje Vori definitivno će vas oduševiti!

Kolumnistica Dive i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica ovaj put piše o tome kako styliš dočekati blagdane i Novu
Vidi originalni članak

Napokon je stiglo doba godine u kojem je sve dopušteno i slobodno možemo reci da barem ovih 30 dana u godini ne vrijedi izreka "manje je više". Sljedećih tjedana sve je dozvoljeno pa uživajte i dajte si oduška i uživajte u čarima adventa, svjetla i šljokica. S obzirom na to da je hladno orijentirat ću se na ono sto nosite ispod kaputa tj. u zatvorenim prostorima.

Sigurno ste pozvani na barem jedan božićni domjenak, a tada je dobitna kombinacija crvene i crne koja u poslovnim prilikama uvijek dobro prolazi. Crvena nam se uvukla pod kožu, ali morate priznati da svaka pomisao na tu boju asocira na Božić, blagdane, ljubav...

Ako vam je ta kombinacija već dosadila, ne igrate na sigurno ili ste svjetlije puti, predlažem da isprobate sve nijanse plave od metalik do baby blue. U kombinaciji sa srebrnim ili zlatnim detaljima zasjat ćete poput prave snježne princeze.

Za večernje izlaske i lude partyje uživajte u šljokicama, haljinama, hlačama, sakoima od šljokica. Bilo da ih nosite od glave do pete ili u kombinaciji s baršunom, sigurno nećete proći nezamijećeno i biti ćete kraljica večeri. 

Probudite djevojčice u sebi i uživajte! Ako kupujete samo jednu stvar, neka to budu satenske cipele/salonke sa štras ukrasom. Najelegantnije su svakako u crnoj boji, ali lako ćete kombinirati i bilo koju drugu boju.

Možete ih nositi u dnevnim varijantama na total jeans look i u kombinaciji s jednostavnom dolčevitom u crnoj, sivoj ili bijeloj boji, koja je klasik svakog zimskog ormara. Nosit će se i u nadolazećoj proljetnoj sezoni, što smo mogli vidjeti na prikazanim revijama koje su nam pokazali Jimmy Choo, Victoria Beckham, Dior...

Statement naušnice su obavezni komad svake dobitne kombinacije tj. točka na "i", ono nešto što vas čini posebnom jer detalji čine razliku.

A što kada završite sa svim obavezama i druženjima i ostanete uživati u toplini doma svoga? Jeste li već nabavili "ugly xmas pulover" ili pidžamu ? Ako niste, predlažem da kupite po jedan za svakog člana obitelji jer ponuda u hight street trgovinama je stvarno raznovrsna i svake godine poželjet ćete novi i drugačiji. Jednog dana rado ćete se sjećati i smijati fotografijama na kojima uživate sa svojim najmililijima u takvim šašavom kombinacijama.

A za Silverstarsku noć ne zaboravite odjenuti crveno donje rublje. Talijani vjeruju da donosi sreću (provjereno). Sretno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".