Olja Vori u društvu jednako stylish prijateljica nije mogla proći nezapaženo na zagrebačkoj špici

Prijateljice su staru godinu ispratile sa stilom - odabrale su odjevne kombinacije koje nisu mogle proći nezamijećeno i koje su savršene za svečane, blagdanske dane.
Vidi originalni članak

Stara godina na zagrebačkoj špici uvijek je posebno zanimljiva jer se možemo inspirirati najzanimljivijim odjevnim kombinacijama koje su kao stvorene za svečani ispraćaj stare godine. A titulu "najefektnijeg" društva na špici ovog je puta dobila Olja Vori koja je gradom prošetala u društvu dviju prijateljica.

Olja je, u svojem stilu, ponovno pokazala otkačenu odjevnu kombinaciju - odlučila se za spoj romantike i rockerskih komada pa je raskošnu haljinu od tila kombinirala s kožnom jaknom i kožnim rukavicama, a look zaokružila statement naočalama i ružem boje fuksije koji je odlična zamjena ako želite odstupiti od klasičnih crvenih nijansi. 

 Jedna od njezinih prijateljica odlučila se za eleganciju u bijelom pa je hlače širokih nogavica i dolčevitu kombinirala uz prljavo bijelu bundu i zanimljiv dodatak za kosu s kojim nije mogla proći nezamijećeno. Druga je prijateljica u svoju kombinaciju unijela dašak boje pa je suknju razigranog uzorka spojila s kariranim sakoom i bež kaputićem koji je "umirio" cijelu kombinaciju. Ipak, ono što nam se najviše svidjelo definitivno su njihovi osmijesi čime su dokazale da je osmijeh bio i ostao - omiljen modni dodatak!

Olja voli izdanja u bijelom od glave do pete u svim godišnjim dobima pa je pozornost street style fotografa privukla i ove jeseni kad je odjenula elegantno bijelo odijelo

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".