Olja Vori privukla pažnju u bijelom od glave do pete na zagrebačkoj špici

Osim cijelog stylinga za oko su nam zapeli i detalji
Vidi originalni članak

Trendseterica i supruga hrvatskog rukometaša, Olja Vori, zagrebačkom se špicom prošetala u, kao i uvijek, odličnom modnom izdanju. Ovaj se put odlučila za pretežno bijelu kombinaciju kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Odjenula je elegantno bijelo odijelo koje je upotpunila pažljivim odabirom modnih detalja. Torbu zmijskog uzorka uskladila je s gležnjačama iste nijanse i uzorka i na taj način odlično zaokružila cijeli look. Olja uvijek vodi računa o modnim detaljima, pa je i ovaj puta bijelim šeširom i naočalama okruglog bijelog okvira popratila svijetle boje kombinacije i time pokazala kako bijela boja u ovom omjeru nije rezervirana samo za ljetne outfite. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".