Olja Vori spojila neobične komade i pokazala kako izgleda pravi ljetni styling

U moru sličnih kombinacija, njih su dvije pravo osvježenje
Vidi originalni članak

Zadnji vikend kolovoza počastio nas je suncem i visokim temperaturama, a to je značilo samo jedno - odličnim ljetnim kombinacijama još uvijek nije kraj! Dokaz tome su i dvije dame koje su prošetale Cvjetnim trgom u neobičnim kombinacijama koje su predstavljale pravi stilski odmak od onog što smo navikli gledati u uličnoj modi.

Olja Vori odabrala je must have komad ljeta - kombinezon, no u neobičnoj varijanti. Njezin je model napravljen od trapera, a krasi ga veliki volan "ofucanih" rubova. Ipak, najljepši detalj svakako je marama u kosi koja je odlično zaokružila ovaj ljetni styling. Olja nam je još jedanput pokazala zašto je nazivamo jednom od dama s najviše stila u Hrvatskoj. 

Njezina prijateljica zna koja je hit boja sezone pa je odabrala top boje fuksije, a kombinirala ga je s kratkim hlačicama cvjetnog uzorka te torbicom u pastelno rozoj boji i pokazala kako različite nijanse iste boje mogu odlično izgledati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".