Olja Vori odmara se u Splitu, naravno, uz novi broj Dive

Naša kolumnistica među prvima je nabavila novi broj Dive uz koji dobivate i micelarno ulje Biobaza
Vidi originalni članak

Kolumistica Dive Olja Vori odmara se u Splitu uz omiljeno štivo - upravo novi broj Dive. U novom izdanju magazina, osim Oljinih savjeta kako se što bolje i uspješnije prešaltati iz ljetnih outfita u one poslovne, očekuje vas puno zanimljivih modnih i beauty tema te shopping noviteta. 

Pronašli smo najljepše suknje u našim dućanima, a posebno smo se pozabavili volanima, koji se ne predaju tek tako te je vrlo izvjesno da ostaju na modnoj sceni i iduću sezonu. Tu je i veliki intervju s glumicom Anom Majhenić, a donosimo sve o metalik manikuri, koja je the next big thing. Tu je i velika recenzija novog Chanelovog mirisa Gabrielle, a u rubrici Dive u svijetu, ovaj smo put ugostili Ivanu Tomas, koja nam je ispričala sve o svom životu u Turskoj sa suprugom Stjepanom Tomasom i blizancima Larom i Markom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".