Olja Vori nosi najveći trend sezone: 'Super se osjećam u traperu i uvijek se odijevam prema raspoloženju'

Olja Vori rado je viđeno lice u našoj modnoj rubrici, a ovaj stajling nije mogao proći nezamijećeno pred objektivom našeg Gorana Čižmešije
Vidi originalni članak

Olja Vori svaki nas put oduševi odvažnim kombiniranjem efektnih modnih dodataka, a ništa drugačije nije ni ove proljetne sezone kada ju je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija. U kombinaciji nosi traper na traper - jedan od najvećih trendova ove godine te je prava inspiracija za stajliš proljetne stajlinge.

- Super se osjećam u traperu i uvijek se odijevam prema raspoloženju. Jutros sam bila u tenisicama, kasnije sam se samo preobula u cipele. Ovo je kombinacija koja podjednako ide na razne vrste obuće, a takve kombinacije najviše i volim. Opet nisam u haljini, zavoljela sam cargo hlače, ovo su mi još jedne nove u kolekciji - ispričala je Olja.

Cargo traper hlače kombinirala je uz klasičnu bijelu košulju, komad koji je uvijek dobro imati u ormaru jer može poslužiti kao baza raznih kombinacija, te svijetlijom traper jaknom idealnom za tople proljetne dane. Dodala je i malu crvenu torbicu, pravi statement komad u ovakvom stajlingu, te crne štikle sa srebrnim detaljima.

Želite li ovakve hlače nositi u formalnijoj prigodi, kombinirajte ih uz bijelu košulju, crni top ili uz sako, a salonke izaberite za dodatnu dozu elegancije. 

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

Sanja Vejnović i dalje plijeni elegancijom na premijeri predstave 'Ana Karenjina: Hoću ljubav, a ljubavi nema'
'Bedhead bob' najbolji je način za chic kratku frizuru ako niste spremni za drastičan rez
Zara Home ima nove proljetne recepte koje jednostavno morate probati za lagani doručak ili brunch

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".