Olja Vori i preslatka kćerkica Nika prošetale špicom i osvojile osmjesima

Za Olju Vori moda je igra i rado kombinira naizgled nespojive komade
Vidi originalni članak

Olja Vori definitivno je svoja kada je stil u pitanju i tu kod nje nema kompromisa. Supruga rukometaša Igora Vorija često zna reći kako je moda za nju igra i prilika da se kreativno izrazi te je vjerna je svom stilu. U posljednje je se vrijeme može vidjeti u ponešto klasičnijim kombinacijama, no svakoj da osobni pečat. Naša ju je fotoreporterka nedavno zatekla na zagrebačkom Cvjetnom trgu u šetnji s kćerkicom Nikom. Olja je nosila IT komad sezone - kombinezon, gladijatorice zmijskog uzorka na visoku blok petu te platnenu torbu. Cijelu je kombinaciju začinila statement ogrlicom i okruglim sunčanim naočalama. 

Kćerkica Nika bila je odjevena u bijelu haljinicu sa čipkom, a poput mame Olje, također je imala pletenu torbicu, no njezina je bila u bež boji. Posebno sladak detalj je slamnati šeširić. 

Olja je inače po zanimanju medicinska sestra, a odnedavno predaje na Zdravstvenom veleučilištu te joj je želja upisati doktorat

U nastavku pogledajte genijalan stil stjuardese Josipe Rašić. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".