Olivia Palermo x Ciate London

Olivia Palermo simbol je za idealan omjer elegnacije, stila i ženstvenosti. Sada je svoj nepogrešivi stil prenjela u make up kolekciju koju nemožemo dočekati...
Vidi originalni članak

Olivia Palermo poznata je po svome stilu kojeg je pretvorila u biznis. Nepogrešive kombinacije u kojima se igra različitim stilovima i uzorcima postale su njezin zaštitni znak, baš kao i njezin prirodni make up. Njezin make up uvijek je prozračan jednostavan ali opet dovoljno ženstven da na glasi njezine kvalitete. Nakon što je u travnju ove godine predstavljena njezina suradnja sa poznatim brendom Ciate London. Kolekcija je sadržavala tri mini laka za nokte, elegantnih boja koje su izgledale kao da su ispale iz njene "beauty" torbice. 

Sada su tu kolekciju odlučili proširiti pa je tako 21.kolovoza predstavljena make up linija u suradnji sa Oliviom. Kolekciju čine ruževi, sjenila pa čak i bronzer u neutralnim nijansama. Boje su jednostavne i nosive pa smo sigurni kako će ova suradnja lako pronaći svoje obožavatelje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".