Olivia Palermo sklopila suradnju s Nordstromom

Olivia Palermo i kompanija Nordstrom sklopili su jednogodišnju suradnju iz koje će izaći četiri kolekcije za brend Chelsea28.
Vidi originalni članak

Još jedna suradnja je sklopljena, a i ovoga puta možemo očekivati odjevne komade kojima ćemo teško odoljeti. Olivia Palermo koja se proslavila u TV showu “The City” pridružila se kreativnom timu kompanije Nordstrom, a radit će na razvoju novih kolekcija za brend Chelsea28. Potpisan je jednogodišnji ugovor za četiri kolekcije i to proljeće, ljeto, jesen te blagdanska, a dostupne će biti na web shopu, kao i na prodajnim mjestima kompanije. Kolekcija za proljeće biti će dostupna već od veljače iduće godine, a cjenovni rang odjevnih komada je od 68 do 448 dolara.

“Olivia Palermo + Chelsea28 kolekcija odražava kako se moderne mlade žene danas odijevaju. Olivia Palermo je poznata po svom stilu u kojem naši kupci pronalaze modnu inspiraciju, kao i mi. Mislimo da savršeno utjelovljuje brend Chelsea28 i zato je ona bila vrlo prirodan odabir”, izjavio je Mark Tritton, predsjednik Nordstrom Product Grupe. Obzirom na odličan Olivijin stil i ženstvenu eleganciju, ne sumnjamo da će ih prenijeti i na svoje kreacije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".