Olivia Palermo ne izlazi iz bijelih Moncler tenisica

Olivia je omiljene tenisice odlično uklopila u svoj profinjeni look...
Vidi originalni članak

Olivia Palermo, iako prepoznatljiva po svom sofisticiranom damskom stilu, oduševljava i u ležernijim kombinacijama. U posljednje vrijeme gotovo da ne izlazi iz bijelih Moncler Gammme Rouge tenisica s cvijetnim detaljem. Tijekom posjeta Parizu tenisice je odlično iskombinirala s kožnim hlačama i dugačim crnim mantilom s cvijetnim printom.

U New Yorku je prošetala psa također u kožnim hlačama i Moncler tenisicama, ali ležernost looka postigla je s oversize džemperom i klasičnim mantilom u bež boji. U društvu supruga u L.A. je pokazala kako nositi cool i ležeran stajling: omiljene tenisice, poderane traperice, oversize košulju i bomber jaknu upotpunila je "neurednom punđom". Inače, tenisice je moguće naručiti i u Hrvatsku preko online stranica, a ova modna poslastica košta 416 eura.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".