Olimpijsko zlato kao inspiracija za Police

Brand Police čije je zaštitno lice zvijezda svjetskog nogometa Neymar Jr., lansirao je ekskluzivan model sunčanih naočala u čast svog ambasadora.
Vidi originalni članak

Povodom nadolazećih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, na kojima će Neymar Jr. zaigrati kao kapetan brazilske nogometne reprezentacije, Police je svom ambasadoru posvetio sunčane naočale pozlaćene 24 karatnim zlatom. 

Proizvedeno je svega 100 komada ovih jedinstvenih sunčanih naočala čiji će  vlasnici biti odabrana lica diljem svijeta koja svojim stilom utjelovljuju duh branda Police. U Hrvatskoj je ta čast pripala popularnom pjevaču Luki Nižetiću koji se na domaćoj sceni izdvaja kao jedan od najkreativnijih umjetnika originalnog modnog ukusa. 

Svi ljubitelji branda Police imat će priliku nabaviti svoj model zlatnog sjaja u sljedećoj kolekciji za 2017. godinu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".