Čak je i Carrie znala da je marama 'it' detalj: Evo kako je nositi!

U detaljima se krije dobar stil
Vidi originalni članak

Maramama odavno više nije mjesto samo oko vrata. Iako će se klasičarke uvijek odlučiti za ovu opciju, neke fashionistice su im našle novu ulogu. Pa ih nose umjesto gumica za kosu ili čak remena, a odlično izgledaju i kao detalj oko ruke. 

Ljetni outfit ove sezone neće biti potpun ako oko glave ne nosite cool maramu, a posebno dobro izgleda u boho izdanju. Zato nabacite omiljene gladijatorice, cool retro naočale, cvjetnu haljinu i zavežite maramu oko glave!

Posebno lijepo marame izgledaju kao dodatak "opuštenom" repu.

 

Potpuno novu ulogu dobile su kad su iz hlača "izgurale" remen, a neke ih influencerice nose i visoko oko struka. 

Šarena marama odličan je dodatak kad su bijele košulje u pitanju, a razigrat će i klasične kombinacije u kojima glavnu ulogu igraju tamnije boje. U svakom slučaju, marame su pravi ljetni dodatak bez kojeg ove sezone nema dobre kombinacije.

Sadržaj omogućila Croata.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".