Oko njezinih traperica mišljenja će biti podijeljena, a ona stvarno zna nositi ovako upečatljiv komad

U ovom neobičnom modelu hlača istaknula je svoje odlične noge
Vidi originalni članak

Na web shopovima smo navikli viđati najčudnije modele traperica, no rijetko koji od njih uistinu zaživi u uličnoj modi. Međutim, da se isplati biti drugačiji i modno riskirati, pokazala je zgodna brineta iz Dubrovnika koja je gradom prošetala u jednom od najotkačenijih modela traperica koje smo do sad vidjeli!

Odlučila se za model na kopčanje koji ima prorez gotovo do bedra. Kako bi potpuno došle do izražaja, ona ih je, naravno, potpuno raskopčala i istaknula se cool outfitom. Budući da su traperice same po sebi brlo upečatljive, ostatak stylinga bio je jako jednostavan - odlučila se za basic top i smeđe sandale, a sve zaokružila Saint Laurent naočalama. Ma, za čistu modnu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".