Oko čega se parovi najčešće svađaju u shoppingu? "Izluđuje me rečenica: Takvu majicu već imaš!"

Zamolili smo nekoliko dama da nam otkriju kako im je s frajerima u shoppingu i neki su nas odgovori zbilja iznenadili!
Vidi originalni članak

Da, čini nam se da niti jedan par ne izgleda sretno kao na naslovnoj fotografiji našeg članka, već bismo rekle kako se uvijek radi o prepirkama koje rezultiraju neslavnim shoppingom.

Stoga, pitali smo nekoliko žena oko čega se najviše svađaju u zajedničkim odlascima u kupovinu, a neki su nas odgovori zbilja iznenadili!

JelenaNajčešće se svađamo oko tog što ON mora ući u svaki dućan. Moj shopping traje 30-40 minuta, a s njim je to prosječno vrijeme boravka u svakom podjedinačnom dućanu... 

Marija: Imam sličan problem kao Jelena. U svaku trgovinu moramo ući kako bi vidio što ima, iako na kraju vjerojatno ništa nećemo kupiti. Bilo bi divno da mogu ostati vani, ali ne - moram ući i reći svoje mišljenje o svemu što uzme pod ruku. Zato ja idem u shopping s majkom!

Marina: BIla sam jednom - na iste grablje ne stajem dvaput! 

Magdalena: Izluđuje me rečenica: "Takvu majicu/hlače/vestu/jaknu već imaš!". Ne moram ni govoriti da nemam i da nije ni slično!

Nikolina: Uvijek mi govori jedne te iste stvari poput toga da mi ne trebaju ta torba ili te cipele jer ih imam već sto. Također, žali se na vrijeme provedeno u trgovini - budemo tamo 10 minuta, a on tvrdi da smo već dva sata! I naravno, ništa bez kultne rečenice: "Stalno idemo u tu Zaru."

Maja: Ništa se ne svađamo, nego ja njemu na faci da se njemu ne da ići i onda izgubim volju nakon jednog i pol dućana. Nikad, ali nikad ništa ne kupim kad idem s dečkom jer me živcira što on 'k'o po kazni stoji ispred' i nikad ne znam kaže li mi iskreno stoji li mi nešto jer je totalno bez emocija! 

Sarah: Nas dvoje se ne svađamo. On je jednostavan jer nema pojma pa me uvijek posluša!

Antonija: Kad idemo skupa shoppingirat uvijek me čeka ispred jer mu se ne da pa zapravo ni ne izbije nikakva svađa.

Ivana: Kad kupujemo meni problem je jer u istu trgovinu uđemo dvaput, a kad kupujemo njemu, problem je u tome što on misli da nemam smisla za modu s obzirom na to da mu predložim stvari koje su super, a njemu se uopće ne sviđaju!

AdelaProblem je kad sam sva poletna jer uopće imam tu sreću da sam u shoppingu pa se ispostavi da ne dijelimo tu euforiju baš. I to shvatim nakon što 20-ak puta pitam kako mi nešto stoji ili provirim iz svlačionice i skužim da ga uopće nema ispred. Na moje "Pa daj mi barem reci obično da ili ne", on si da truda da mi ipak udovolji i onda počne predlagati apsolutno SVE cipele koje vidi, SVE crne bluze (ako tražim crnu bluzu, a vrlo vjerojatno da, uvijek), i odjednom je SVE što sam probala baš dobro.

LinaJednom smo stvarno išli skupa u kupovinu. Dogovor je bio da imam dva sata za shopping, dok je on za to vrijeme na kavi. Došla sam nakon 1 sat i 45 minuta i pogledao me te rekao: "Nikad vise!! Pa nema te tri sata!". Onda smo išli jest, a otkrili da se puno bolje usuglasimo kad nam ja kupujem online!

Katarina: On voli shopping puno više nego ja. Nikad ne izađemo iz trgovine bez da si on nešto ne kupi. Isprobava sve i komentira sve, a ja uglavnom ništa ne kupim jer ili mi nije lijepo ili previše košta pa se odlučim za online kupovinu, ali zato on, da može, kupio bi sve u svim dućanima!

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".