Okej, pronašli smo još jedan razloga za gledanje tekme: Pogledajte ovog prezgodnog Danca...

Dok čekate utakmicu, vrijeme možete "ubiti" skrolanjem profila ovog danskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Dečki u našoj repki stvarno jesu prezgodni, no uvijek volimo malo baciti pogled i na protivnički tim... A kod Danaca nam je posebno zapeo za oko Mathias Zanka Jørgensen. Ovaj stoper najavio je kako su u odličnoj formi i da definitivno idu na pobjedu, no tko bi mu mogao i "zamjeriti" takvu izjavu ako je popraćena njegovim šarmantnim osmijehom?

Mathias ima 28 godina, Zanka mu je nadimak, a visok je 191 cm. Osim u reprezentaciji, trenutačno igra u Premier ligi, u engleskom klubu Huddersfield Town, a karijeru je započeo u nogometnom klubu Copenhagen. 

Iako smo ga navikli gledati u dresu i sportskom izdanju, moramo priznati kako ovaj nogometaš izgleda još bolje u ozbiljnijem i formalnom izdanju. Primjerice, hlače, košulja i pulover stoje mu jednostavno savršeno. Također, njegova "ležernija" izdanja, ona za svaki dan prilično su minimalistička, no čini nam se da, osim za nogomet, ima smisla i za modu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".