Okej, je li ovo najsavršeniji dar ikad? Od sad je moguće kreirati ormar iz snova!

Međutim, za to treba izdvojiti i priličnu svotu novaca...
Vidi originalni članak

Blagdani se bliže, a, iako nisu samo oni bit blagdana, polako počinjemo razmišljati o darovima i o tome što bismo voljele vidjeti ispod bora! Ukoliko nemate ideja, utoliko možete poslušati Net A Porterov prijedlog, koji ovog Božića cilja zbilja, ali zbilja visoko! 

Na svojim su stranicama objavili darove iz snova, a i cijena im je upravo takva - kupcima je omogućeno da nam svoje liste želja dodaju najluksuznije darove pa je ovo savršeno rješenje za sve one koji ne pitaju za cijenu! 

Postoje tri različite vrste darova. Prva je "It ženska garderoba" - naime, za 90 tisuća dolara modna direktorica Lisa Aiken kupcima će pomoći odabrati sve komade koji su potrebni za ormar iz snova, a jedini je uvjet da svi predmeti budu unutar ovog pozamašnog iznosa. 

Drugi fantastičan dar odličan je za sve ljubiteljice cipela - za iznos od 41 177 $ moguće je, uz pomoć osobnog asistenta, odabrati idealne za cipele. Odnosno, toliko njih da ih možete mijenjati gotovo svaki tjedan u godini! 

Posljednji je dar raj za ljubiteljice torbica jer za cijenu od 54 256 $ možete imati novu torbicu gotovo svaki mjesec - može li bolje?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".