Ok, što sve neće izmisliti! Na odmoru sad možete imati osobnog - INSTAGRAM BATLERA!

Prvo su hit bili "Instagram husbands", a sad je red došao na nešto skroz novo i neočekivano!
Vidi originalni članak

Koliko ste se puta našli u situaciji da imate savršen outfit, savršen kadar, pa čak se i svjetlo pogodilo, no onda se dogodi ono najgore - nema vas tko fotografirati! Frendice nisu u blizini, a već vam je neugodno "žicati" vašeg Instagram "husbanda" za još jednu, nebrojenu u nizu, fotografiju.

Upravo iz tog razloga, jedan hotel na Maldivima dosjetio se nečega što će oduševiti sve posjetitelje. Naime, prema pisanju Ellea, dostupan je "Insta-butler", koji je zapravo osobni vodič kroz otok i sve njegove fotogenične, odnosno instagramske točke zbog kojih će vaš feed izgledati besprijekorno. 

Svi gosti hotela imaju pristup batleru, a osim što fotografira gosta, podučava ih i nekim vještinama na društvenim mrežama: kako pozirati, zašto je važan golden hour i iz kojeg kuta uloviti fotku. OK, sad kad je sve to osigurano, sve što trebamo je - otići na Maldive. Sitnica...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".