Ok, nikad nismo mislili da ovako izgledaju najskuplje cipele!

Iskreno, nije nam jasno tko bi dao novce za takvo nešto!
Vidi originalni članak

Nerijetko prevladava uvriježeno mišljenje prema kojem su lijepe stvari skupe. Međutim, ako samo malo zagrebete ispod površine i prosurfate vodećim internetskim trgovinama dizajnerske odjeće, vidjet ćete kako je situacija u stvarnosti potpuno drugačija. Primjer toga su ova dva para obuće koji slove kao najskuplji na Net A Porteru i Farfetchu, no, kako se kaže, mi ih ne bismo obule ni da nam ih netko daruje! Ipak, o ukusima se ne raspravlja.

Prve su cipele koje smo pronašli na Net A Porteru, a potpisuje ih brend The Row te se prodaju po nevjerojatnoj cijeni od 6430 eura. Ipak, njihova cijena je tolika najviše zbog materijala od kojeg su napravljene, aligatorske kože. 

Druge su one iz web shopa Farfetch, a potpisuje ih Myswear. Njihova je cijena nešto manja od prethodnih pa koštaju 4095 eura, no čak nismo sigurne u koju bismo ih kategoriju svrstale, cipela ili tenisica...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".