Ogrlica s imenom, najpopularniji komad nakita iz Seksa i grada, pojavio se u seriji. Ima li neko posebno značenje?

U sinoćnjoj epizodi "I tek tako..." Carrie je prvi put nosila ogrlicu sa svojim imenom, najpopularniji komad nakita iz serije "Seks i grad"
Vidi originalni članak

Molly Roggers i Danny Santiago, kostimografi serije "I tek tako..." odlično su u reboot serije "Seks i grad" uključili neke odjevne komade i modne dodatke iz legendarne serije. Tako smo imali prilike vidjeti Carriein omiljen remen s potpisom Streets Ahead, zatim Fendi torbu i Chanel čizme, a jučerašnjoj šestoj epizodi, na red je došao i najpoznatiji komad nakita iz serije - ogrlica s njezinim imenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Zlatna se ogrlica pojavljuje u jednoj od scena i u teaseru koji pokazuje Carrie dok se oblači i gleda u ogledalo, dok voiceover govori: "Moram probati nešto novo, započeti novo poglavlje. Drugi ljudi to rade". To novo poglavlje možda se odnosi na njezin stan pa smo je tako imali prilike vidjeti kako razgledava novi stan u centru grada s Anthonyjem i na kraju shvaća da on ipak nije za nju, no čini se kako to nije jedina promjena koju ćemo vidjeti u novim nastavcima serije. 

Kako piše Grazia, kroz epizode je ogrlica postala svojevrsni talisman. Kad je bila u Parizu zbog Petrovskog, pronašla ju je skrivenu u podstavi svoje clutch torbice, a neki sada smatraju da je nosi jer je ponovno single, odnosno ogrlicu povezuju s njezinim ljubavnim statusom i nedavnom smrti Face. Nagovještava li ogrlica nešto ili je tek jedan od najdražih modnih dodataka koji Carrie rado nosi još od vremena legendarnih epizoda Seksa i grada, tek nam preostaje vidjeti u idućim epizodama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Moniki Olujić izvrsno pristaje najtraženija jakna sezone: Nosi torbu koju bi "odobrila" i Carrie Bradshaw

Dama od koje možemo učiti o stilu: Oduševio nas je drugačiji smisao za modu umirovljene profesorice književnosti

Ljepotica prošetala gradom u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".