Ogrlica by Nott Jewelz

S neodoljivo privlačne ogrlice “Knot me” teško je maknuti pogled. Iako je puna detalja i boja, odgovara nebrojenim odjevnim kombinacijama.
Vidi originalni članak

Pletene ogrlice brenda Nott Jewelz proizvode se već dulje vrijeme te se nalaze u ormarima brojnih domaćih fashionistica.

Ogrlice su ručno pletene, a načinjene su od kombinacije materijala – paracorda, polimerne gline, ahata i gorskog kristala te su ukrašene metalnim elementima. Nakit je počela iz hobija izrađivati profesorica povijesti Silvija Talan, te je vrlo brzo postao popularan.

Osim ogrlica tu su i upečatljive narukvice živih boja, a nabavite li barem jedan komad nakita, oduševit će vas spajanjem uz nebrojene modne kombinacije. 

Cijena: 450 kuna (FB: NottJewelz)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".