Oglas za "lijepe grudi" iz 1935.: "Proizvod koji će pružiti jedrinu, čvrstoću i zavidan oblik i izazvati sveopće divljenje"

Oglas za lijepe grudi u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb mnoge je podsjetio na današnje reklame
Vidi originalni članak

U Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" uvijek pronađemo zanimljive fotografije i priče, a ovog nam je puta za oko zapeo oglas koji je stavio korisnik Milan Vasić. Kako je sam napisao, riječ je o oglasu iz Zagrebačke novine iz 1935. godine, a promoviraju se "lijepe grudi već za 10 dana".

Riječ je o proizvodu "Lait de Juno" za koji piše da će "pouzdano odstraniti tjelesni nedostatak i pružiti pravu životnu radost". U oglasu piše kako lijepe grudi može postići svaka dama, već za 10 dana, bez obzira na to jesu li grudi "slabo razvijene, zakržljale, viseće, mlogave ili prejako razvijene". Nadalje, Lait de Juno opisuje se kao proizvod koji će grudima pružiti jedrinu, čvrstoću i zavidan oblik koji će, u konačnici, izazvati sveopće divljenje. 

Drugi su korisnici u komentarima pisali kako ih ovaj oglas podsjeća na reklame koje viđaju na društvenim mrežama, ali i da se, po pitanju reklama, ništa nije promijenilo do današnjeg dana.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".