Odvojite malo vremena i pogledajte ovaj prekul par sa zagrebačkog Cvjetnog trga

Njihove ležerne kombinacije totalno su nas osvojile
Vidi originalni članak

Već dugo nismo vidjeli ovako stylish par. Lijepa plavuša nosi jedne od najtrendi tenisice sezone. Već neko vrijeme ovi sportski modeli koje mnogi nazivaju "ružno-lijepim" tenisicama, na tronu su najtraženijih. Njene metalik "adidaske" u boji senfa, pravi su hit! U online shopovima možete primijetiti kako su svoj povratak doživjele baš hlače kakve one nosi. Bež model s džepovima, uparila je s traper jaknom i jednostavnom dolčevitom. Čista petica za ležerni stil. 

 Njena pratnja nosi traperice kakve ne može isfurati baš svaki frajer. Skinny jeans s poderanim detaljima upario je s glomaznim tenisicama i klasično bombericom, a čini se kako će ove jakne za proljeće ponovno biti omiljeni odabir. S crvenom šiltericom i sunčanim naočalama zaokružio je ovaj cool styling. 

Ako ovaj vikend planirate uživati u krafnama, jer ipak je Fašnik, predlažemo da probate ove: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".