Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je čizmama koje su pravi spas u zimskim danima

Timberlandice su cool rješenje za zimske dane, a Toni je pokazao kako ih nositi u smart casual varijanti
Vidi originalni članak

Jednostavnost je uvijek in, a to nam je potvrdio i odvjetnik Toni kojeg je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija, a njegovom klasičnom stajlingu nećete moći pronaći manu. 

– Inače volim boje, ali sam se danas odlučio za neutralne. Ove sam čizme obuo jer imaju debeli đon i tople su pa će poslužiti jer se namjeravam zadržati u gradu na piću – rekao je ranije Toni za Divu.

Nekoliko je modnih klasika upotpunio Timberland čizmama. One su pravi spas u zimskim danima jer su odlične za snježno ili hladno vrijeme, a pritom izgledaju baš cool

Timberlandice su postale neizostavan par obuće u garderobi za hladnu sezonu, a jednom kad ih dodate u kolekcij, nosit ćete ih godinama.

– Zbog zanimanja se moram držati nekakve poslovne elegancije pa to ponekad razbijem s casual detaljima. Posao mi je djelomično utjecao i na privatni stil, iako sam, i bez obzira na to, oduvijek nosio klasičniju odjeću – rekao je modno osviješteni odvjetnik koji izvrsno nosi spoj traperica, dolčevite i sakoa. Takve je komade dobro imati u garderobi jer su nosivi sezonama, a super su modni saveznik i u raznim prigodama, pogotovo u danima kad nemate ideje što odjenuti. 

Sivi je kaput još jedan zimski must have, a osim u smart casual izdanju, kako ga nosi Toni, jednako bi dobro izgledao i u kombinaciji s poslovnim odijelom ili puloverom i hlačama. 

U galeriji pogledajte što se ove sezone nosi na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ni Hailey Bieber nije odoljela hit frizuri: Dugačku kosu drastično je skratila u kratki bob

Narančasta bunda, kožni kombinezon i zanimljivi dodaci: Inspirirajte se cool stajlingom Maje Cvjetković

Slavko Sobin odličnim je kaputom zaokružio stajling za čistu peticu: 'Ne pratim trendove'

Neočekivani trend: Sve su popularnije kombinacije bez hlača, poznate cure ih već nose

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".