Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je cipelama koji su pravi odmak od klasike

Odijelo je klasičan odabir u poslovnom odijevanju, a Toni je pokazao kako ga nositi u smart casual varijanti
Vidi originalni članak

Jednostavnost je uvijek in, a to nam je potvrdio i odvjetnik Toni Ivandić kojeg je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija, a njegovom klasičnom stajlingu nećete moći pronaći manu. 

Toni je već nekoliko puta bio zvijezda naše street style rubrike te tada je za Divu ispričao kako voli poslovno odijevanje, ali i casual odjeću.

– Zbog zanimanja se moram držati nekakve poslovne elegancije pa to ponekad razbijem s casual detaljima. Posao mi je djelomično utjecao i na privatni stil, iako sam, i bez obzira na to, oduvijek nosio klasičniju odjeću – rekao je tada modno osviješteni odvjetnik koji izvrsno nosi spoj žutih traperica, bijele košulje i plavog kariranogsakoa. Takve je komade dobro imati u garderobi jer su nosivi sezonama, a super su modni saveznik i u raznim prigodama, pogotovo u danima kad nemate ideje što odjenuti. 

Iako su u poslovnom odijevanju vrlo popularne klasične cipele na vezanje i u špic, Toni je nekoliko modnih klasika upotpunio loafer cipelama. One su pravi spas u proljetnim danima jer su odlične za toplo vrijeme, a pritom izgledaju baš cool. Toni je odabrao model koji je pomak od klasike zbog detalja resica na vrhu.

Chic lepršave hlače koje možete nositi tijekom cijelog ljeta, a super izgledaju i u proljetnim kombinacijama:

FOTO: Zara Lepršave hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Prugaste hlače rustikalnog stila 29,95 EUR FOTO: Zara Satinirane hlače na preklop 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače širokih nogavica 29,95 UER FOTO: Zara Lanene pareo hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 22,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 UER FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 22,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Lanene hlače širokih nogavica 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače s uzrokom 39,95 EUR FOTO: Zara Hlače full length koje se mogu nositi na više načina 39,95 EUR FOTO: Zara Lanene palazzo hlače 39,95 FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR

Izvrsno kombinira boje i uzorke: 'Kaput sam sama sašila, star je jedno tri godine'
Savršene chic i stajliš kombinacije idealne za ležerna ljetna vjenčanja
Najbolje kreme za područje oko očiju koje se rješavaju podočnjaka i bora

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".