Odvjetnica u čizmama koje kradu poglede: 'Volim kombinacije svega i svačega, onoga što ide i onoga što ne ide'

Ana Olivari česta je gošća naše modne rubrike, a sad smo se prisjetili jednog izdanja s početka ove godine, a nećete pogriješiti ako se i u narednim tjednima njome inspirirate
Vidi originalni članak

Volite li netipične kombinacije i odmak od klasike, kao i spajanje nespojivog, onda ćete, bez sumnje, obožavati i stil Ane Olivari, odvjetnice koja super stil ima u malom prstu. Danas kao modnu inspiraciju "izvlačimo" njezin stajling iz veljače ove godine jer može poslužiti kao odličan "šalabahter" u danima kad nemate ideje što odjenuti.

- Danas su mi uz srebrne čizmice super pasale plavkaste nijanse i traper. Kombinacija podsjeća na stil osamdesetih godina prošlog stoljeća, koji obožavam, kao i eklektiku u odijevanju. Volim kombinacije svega i svačega, onoga što ide i onoga što ne ide - ispričala je Ana za Divu ranije. 

U centar pozornosti došle su njezine srebrne čizmice, efektan model u kojem nije mogla proći nezamijećeno, a osim za dnevne varijante, izgledao bi odlično i formalnijim izdanjima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Statement gležnjače kombinirala je s traper-kompletom, a kombinaciju je upotpunila tamnoplavim kaputom i genijalnom dizajnerskom torbicom u narančastoj boji koja je odlična za razbijanje zimskog sivila. 

Za Anu ne vrijedi filozofija "manje je više", no modno osviještena odvjetnica zna kako nositi odvažnije kombinacije i one joj jako dobro pristaju! Ovo modno izdanje zaokružila je nizom ogrlica i ružem boje fuksije. 

Krenulo je "zagrijavanje" za Black Friday: Na Asosu smo pronašli 20 komada koji su sniženi 20%

FOTO: Asos Design 73£ - 20% FOTO: Asos Design 62£ - 20% FOTO: Asos Design 62£ - 20% FOTO: Asos Design 50£ - 20% FOTO: Asos Design 43£ - 20% FOTO: Asos Design 42£ - 20% FOTO: Asos Design 35£ - 20% FOTO: Asos Design 32£ - 20% FOTO: Asos Design 32£ - 20% FOTO: Asos Design 32£ - 20% FOTO: Asos Design 32£ - 20% FOTO: Asos Design 30£ - 20% FOTO: Asos Design 28£ - 20% FOTO: Asos Design 26£ - 20% FOTO: Asos Design 24£ - 20% FOTO: Asos Design 24£ - 20% FOTO: Asos Design 19£ - 20% FOTO: Asos Design 17£ - 20% FOTO: Asos Design 16£ - 20% FOTO: Asos Design

Mama i kći u stajlinzima koje ćete poželjeti kopirati: 'Često se uskladimo, a neke stvari i razmjenjujemo'

Nina Badrić pratitelje oduševila izborom haljine: 'Kupljena je u Zari i košta 200 kuna'

Pogledajte što je Musić Milanović odjenula za susret s Papom: Tek je 7 žena dozvoljeno ne nositi crno

Maja Tedeschi, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, odlično nosi najtraženije čizme sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".