Odvjetnica krade pozornost svakim svojim outfitom: Ana baš dobro nosi efektan spoj crvene i ružičaste!

Na Silvestrovo našem je fotografu pozirala Ana Olivari, odvjetnica izvrsnog stila čije kombinacije uvijek prati i niz pozitivnih reakcija
Vidi originalni članak

Posljednjih nas dana prate temperature koje bismo više pripisali proljeću, nego siječnju i početku godine, pa su i modna izdanja takva - šarena, u spoju efektnih boja. Takav je bio i stajling Ane Olivari, odvjetnice koje je na Staru godinu gradom prošetala u kombinaciji koja nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije.

Ana je za Divu ispričala kako je prvi izbor za Silvestrovo bila crvena boja i kratka puf jaknica, a haljina je samo 'nadogradnja' na nju. Odvjetnica nam je rekla:

– Sve je prozračno i svijetlo, danas ništa tamno!

Pokazala je da crvena i ružičasta zajedno mogu izgledati baš dobro, pogotovo u slavljeničkom razdoblju kad smo u potrazi za posebnijim, raskošnijim kombinacijama. Haljina je, osim po boji, jedinstvena i po prorezu na dekolteu, a Ana ju je spojila sa sportskom puf-jaknom. Takvi modeli odavno nisu rezervirani samo za ležerne prigode, već pristaju i elegantnijim izdanjima, što je odvjetnica i potvrdila svojim stajlingom.

Ana je, inače, i česta gošća naše modne rubrike čije stajlinge uvijek prati i niz pozitivnih reakcija. Bila je i zvijezda naslovnice magazina Diva, kada nam je otkrila više detalja o svojem stilu:

– Moj stil je eklektičan, volim tu kombinaciju naizgled nespojivih elemenata, koji na kraju tvore prekrasan sklad. Danas je ovaj stil sve vise prisutan u modnoj industriji i sve više je naglasak na pravilo da nema pravila, a što je glavno pravilo eklektike. Poslovno se puno umjerenije odijevam. Uglavnom su to haljine i odijela. Kad kažem umjerenije, mislim na umjerenost u stilu, ali ne i u boji. Ako odjenem odijelo, onda je ono uvijek veselih i jakih boja. Dan mi je odmah puno vedriji i ljepši.

U galeriji pogledajte još odličnih izdanja Ane Olivari

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Stajling za pet jedne od najbolje odjevenih Hrvatica: Jadranka Sloković na Staru godinu prošetala stajling s notom ležernosti

Najbolje frendice Vedrana i Josipa imaju sjajan smisao za modu: 'U novu godinu ulazimo nikad blještavije!

U outfitu Grlića Radmana istaknule se cipele, a supruga Marijana bira skupocjenu torbu s luksuznim potpisom

Stan Natalie Irons reflektira njezin elegantni i svevremenski stil: Za vrijeme lockdowna, cijeli je stan renovirala sama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".