Odvjetnica izvrsnog stila: 'Kod mene sve kombinacije dolaze u obzir, šljokice su mi i u dnevnim i noćnim varijantama'

Ana Olivari gošća je naše modne rubrike čiji odjevna izdanja nikad ne prođu nezamijećeno, a sad je našem Goranu Čižmešiji pozirala u super stajlingu za prijelazno razdoblje.
Vidi originalni članak

Njezine kombinacije nikad ne prođu nezamijećeno, a svaki put rado pozira našem fotografu Goranu Čižmešiji i otkrije par detalja o svojem odličnom stilu. Odvjetnica Ana Olivari jednom je prilikom za Divu ispričala kako je moda oduvijek bila dio njezinog života i odrastanja:

– To nije nešto što sam otkrila u 20-ima. Kako sam odrasla uz kreativne roditelje, bilo je logično da se dio te skupne kreativnosti prenese i na mene. Najdraži dio odrastanja bio mi je dok sam gledala mamu kako u svom krojačkom salonu stvara prekrasnu odjeću svojim mušterijama. Vidjeti taj sjaj i oduševljenje u njihovim očima dok su isprobavali odjeću i gledali kako im dobro pristaje je bio najuzbudljiviji dio stvaralačkog procesa i upravo tu iskru sam htjela i ja osjetiti. Tako je započela moja ljubav prema modi.

Goran Čižmešija ovih ju je dana fotografirao u izdanju koji bi mnogi ostavili za večernje ili svečanije prigode, no Ana ju odvažno nosi u dnevnoj varijanti. Zvijezda stajlinga bile su šljokičaste hlače koje je kombinirala uz metalik-gležnjače i klasik u ormaru, bež sako. Uz hlače, u stajlingu se istaknula i efektna dizajnerska torbica koja ima moć osvježiti i najjednostavniji outfit.

Ana je za Divu rekla: 

– Promjenjivo je vrijeme, zato je takav i stajling. Kod mene sve kombinacije dolaze u obzir, šljokice su mi i u dnevnim i noćnim varijantama.

Ana je jednom prilikom svoj stil opisala kao eklektičan. Voli, kaže, tu kombinaciju naizgled nespojivih elemenata koji na kraju tvore prekrasan sklad: 

– Danas je ovaj stil sve vise prisutan u modnoj industriji i sve više je naglasak na pravilo da nema pravila, a što je glavno pravilo eklektike.

U galeriji pronađite još super stajlinga Ane Olivari kojima se možete inspirirati

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Ne znamo što je bolje u njezinom stajlingu: Torba koja je pravi "mamac" za poglede ili baloner sa zanimljivim detaljima

Do 705 kn: Iz popularne parfumerije preporučuju 8 muških mirisa na koje ove jeseni vrijedi obratiti pozornost

Iris Androšević Pinjuh odlično je u svakodnevni stajling uklopila jedan od najtraženijih modela tenisica i ove sezone

Agentica za nekretnine na špici se istaknula izborom hlača: Tako efektan model ne viđamo svaki dan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".