Odvjetnica ima najefektnije gležnjače na špici, a prošetala je gradom u društvu jednako stajliš prijateljice

Goran Čižmešija u centru Zagreba prošlog je ožujka fotografirao divne dame čije kombinacije najavljuju proljeće
Vidi originalni članak

Ana Olivari jedna je od onih dama čije nas odjevne kombinacije baš uvijek oduševe - uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji, a njeni nam stajlinzi uvijek nam posluže kao izvrsna inspiracija. To je napravila s još jednim outfitom, ovog puta iz ožujka prošle godine, kad je gradom prošetala u društvu jednako stajliš prijateljice.

Ana je pokazala kako je prava majstorica spajanja nespojivog pa je ležernu, predimenzioniranu traper jaknu kombinirala uz romantičnu čipkastu haljinu. Kombinaciju je upotpunila nizom ogrlica oko vrata, dizajnerskom torbom i efektnim čizmama koje ne mogu proći nezamijećeno.

Modno osviještena odvjetnica je u veljači bila zvijezda naslovnice našeg magazina. Tada smo s njom, između ostalog, razgovarali i o modi, a za Divu je ispričala: 

- Moj je stil eklektičan, volim tu kombinaciju naizgled nespojivih elemenata, koji na kraju tvore prekrasan sklad. Danas je ovaj stil sve vise prisutan u modnoj industriji i sve više je naglasak na pravilo da nema pravila, a što je glavno pravilo eklektike. Moj poslovni stil pomalo se razlikuje od mog stila koji imam u slobodno vrijeme. Poslovno se puno umjerenije odijevam. Uglavnom su to haljine i odijela. Kad kažem umjerenije, mislim na umjerenost u stilu, ali ne i u boji. Ako odjenem odijelo, onda je ono uvijek veselih i jakih boja. Dan mi je odmah puno vedriji i ljepši.

Njezina je prijateljica odabrala prekrasnu cvjetnu haljinu koja savršeno najavljuje toplije, proljetne dane. Kombinirala ju je s klasičnim crnim čizmama, a kombinaciju je upotpunila klasičnim kaputom u netipičnoj boji, nježno ružičastoj koja je odlično osvježenje na zagrebačkim ulicama. Pokazala je i da se nešto laganiji komadi, poput lepršave haljine, mogu nositi i tijekom hladnijih dana, i to tako da ih se kombinira sa zimskim komadima pa je ispod haljine odjenula dolčevitu, što izgleda jako chic

Proljeće, požuri! Pronašli smo najljepše balonere u kojima želimo dočekati prijelazno razdoblje

FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: Bershka 209,90 kn FOTO: Bershka 349,90 kn FOTO: Bershka 499,90 kn FOTO: Bershka 399,90 kn FOTO: Bershka 379,90 kn FOTO: Bershka 499,90 kn FOTO: H&M 49,99 € FOTO: H&M 99,99 € FOTO: H&M 69,99 € FOTO: H&M 59,99 € FOTO: H&M 49,99 € FOTO: H&M 49,99 € FOTO: Mango 999,90 kn FOTO: Mango 999,90 kn FOTO: Mango 1199,90 kn FOTO: Mango 899,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 599,90 kn FOTO: & Other Stories 149 € FOTO: & Other Stories 199 € FOTO: & Other Stories 149 € FOTO: & Other Stories 99 € FOTO: & Other Stories 149 € FOTO: & Other Stories 149 € FOTO: Zara 699,90 kn FOTO: Zara 549,90 kn FOTO: Zara 499,90 kn

 

Šiške stvorene za one koji ih prvi put šišaju: Kažu da će biti popularnije i od prošlogodišnjih tzv. "zavjesa-šiški"

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Bijeli jeans i ružičasta "hudica" u Hrvojevom stajlingu osvježili su špicu, a Cvita i Rudi pravi su cooleri

Ne vidimo često ovako dobar kaput na špici: Iva ga nosi uz tenisice koje Hrvatice obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".