Odvažnim odabirom ukrala pozornost na špici: 'Outfit sam odabrala jer je proljeće, optimizam pokazujem bojama'

I dok zimi preferira tamne nijanse, Ana Marija Cuculić ovih je dana zablistala u kombinaciji bijele i ružičaste
Vidi originalni članak

Proljeće je uvijek u znaku jarkih, veselih boja, što je potvrdila i nova akterica naših modnih priča. Ona je Ana Marija Cuculić, PR stručnjakinja je i u malom prstu ima formulu kako (dodatno) razvedriti zagrebačke ulice. Rado je prošle godine pozirala našem Goranu Čižmešiji i ispričala nekoliko tajni svojeg stila.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer je proljeće, a kako mi je i rođendan 20. ožujka, na zadnji dan zime, tako tvrdim da od mog rođendana uvijek sve postaje bolje. Taj optimizam pokazujem i kroz boje, a tijekom zime biram tamnije nijanse - ispričala je za Divu Ana Marija i pozirala u kombinaciji sastavljenoj od efektne ružičaste i vječne bijele koja s toplom sezonom dolazi u prvi plan. 

Mini-suknju kombinirala je uz majicu s printom i upečatljiv sako, jedan od onih komada koji je pravi "mamac" za poglede, ali i odličan modni saveznik u proljetnim danima. Osim uz minice, jednako bi dobro izgledao uz jeans ili kao dio odijela pa je svakako super ulov za garderobu u toploj sezoni. U outfitu su pozornost ukrale statement tenisice, glomazni model s motivom Hello Kitty kojeg se ne bi svatko odvažio isfurati, no Ana Marija zna kako ih nositi i istaknuti se na špici! 

Šareni uzorci i zemljani tonovi bit će pravi hit proljetne mode; evo odličnih komada iz popularnog dućana!

FOTO: Zara Bluza u stilu pelerine 39,95 EUR FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom 35,95 EUR FOTO: Zara Bluza s patchworkom 39,95 EUR FOTO: Zara Traperice The marine straight 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 39,95 EUR FOTO: Zara Midi haljina s uzorkom 39,95 EUR FOTO: Zara Kardigan s volanima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratka haljina negliže stila 17,95 EUR FOTO: Zara Kaftan s cvjetnim vezom 99,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Haljina s prošivima i čipkom 35,95 EUR FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s printom HALJINA OD MJEŠAVINE LANA S PRINTOM FOTO: Zara Izvezena bluza 29,95 EUR FOTO: Zara Bluza s uzorkom i volanima 25,95 EUR

Trik za volumen u kosi: Kažu da funkcionira čak i na jako tankoj kosi, a trebate samo fen i češalj
15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
"Razoružala" nas je osmijehom i stajlingom: Studentica nosi torbu za kojom je vladala velika potražnja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".