Odvažna suknja s prorezom i elegantna bluza sjajan su odabir uvijek besprijekorno odjevene kraljice Letizije

Kraljica Letizia još je jednom pokazala besprijekoran stil u chic svilenoj bluzi koju je uparila sa crnom maksi suknjom visokog struka
Vidi originalni članak

Princeza Leonor od Asturije prihvaća svoje kraljevske dužnosti svojim prvim javnim izlaskom u 2024. i debitantskim prisustvom na ceremoniji Pascua Militar. U pratnji mladoj princezi bili su i njezini roditelji – španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Leitzia.

Kraljica Letizia još je jednom pokazala besprijekoran stil u chic svilenoj bluzi koju je uparila sa crnom maksi suknjom visokog struka te koja je na stražnjoj strani imala odvažan prorez koji je pokazivao njezine vitke noge.

Kombinaciji je dodala crne cipele na špic s niskom petom te upotpunila zaglađenom frizurom koja se satojala od konjskog repa te urednih šiški s jedne strane i odlučila se za jednostavan, svjež make up kako bi obilježila početak nove godine u Kraljevskoj palači.

Španjolska kraljica na ramenima je nosila crni kaput s ovratnikom nalik na krzno dok je obitelj bila vani za drugi dio ceremonije. 

Tamara Škrinjar stoji iza brenda Artly Pots: Preslatke ručno oslikane teglice za biljke uljepšat će svaki prostor!
Simpatična dama sjajno spaja kaput koji je pravi 'mamac' za poglede i efektne kožne komade
Modni dizajner u baš cool kombinaciji: 'Želio sam da mi bude toplo, da bude stajliš i da nije nešto što svatko nosi'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".