Odvažna i puna samopouzdanja i izvan tatamija: Barbara Matić voli modno eksperimentirati i hrabre kombinacije!

Barbarin stil je elegantan i trendi, a postoji i doza odvažnog eksperimentiranja.
Vidi originalni članak

Barbara Matić, poznata hrvatska džudašica i dvostruka svjetska prvakinja,a sada i zlatna Olimpijka, ne samo da dominira na tatamiju, već impresionira i svojim modnim stilom. Kombinirajući sportski duh s elegancijom, Barbarin stil je elegantan i trendi, a postoji i doza odvažnog eksperimentiranja.

Objavu dijeli Barbara Matić (@barbimatic)

Na tatamiju, Barbara Matić zrači samopouzdanjem i snagom. Njezin sportski stil karakteriziraju funkcionalni, ali i trendi komadi. Džudo kimono, koji nosi tijekom natjecanja, simbolizira disciplinu i tradiciju, no Barbara se izvan sportskih arena voli izražavati kroz odjeću koja kombinira eleganciju i modne trendove.

Izvan tatamija, Barbara voli elegantnu sofisticiranu modu. Njeni svakodnevni outfiti često uključuju midi haljine, suknje i hlače u takozvanom bussines modelu. Obožava kombinirati neutralne tonove s odvažnim detaljima, poput statement nakita ili modernih torbi. Često bira kvalitetne materijale i klasične krojeve koji se lako prilagođavaju različitim prigodama.

Često je viđamo u elegantnim haljinama koje ističu njezinu figuru i odražavaju njezin sofisticirani ukus. Preferira klasične krojeve s modernim detaljima, poput asimetričnih linija ili neobičnih uzoraka. Njezin modni izraz odražava spoj globalnih trendova i osobne estetike, stvarajući jedinstven i prepoznatljiv stil. Tu su i predimenzionirana odijela, a posebno ona zanimljivog kroja, poput metalik srebrnog ukrašenog šljokicama.

Objavu dijeli Barbara Matić (@barbimatic)

Barbara Matić često surađuje s modnim brendovima, promovirajući sportsku eleganciju i funkcionalnu modu. Ove suradnje omogućuju joj da izrazi svoju kreativnost i ljubav prema modi na novi način. 

Voli pratiti i popularne modne trendove, ali i isfurati komade koji su hit već godinama. Tako smo je mogli vidjeti u kombinaciji u kojoj je spojila traperice širokih nogavicu uz combat čizme koje već godinama ne silaze s liste najpopularnijih. 

Ni eksperimentiranje s raznim stilovima nije joj strano. Tako je jednom prilikom zablistala u odvažnoj kombinaciji koja se sastojala od crnih, čipkastih hlača te sakoa. Stajling je dovršila malom Jacquemus torbicom te crnim otvorenim sandalama.

Šiške kakve nosi Kaia Gerber idealne su za one koje žele isprobati novu frizuru bez drastičnog reza
'Pratim trendove ako mi se sviđaju, no većinom ih se ne držim jer ne želim biti kao svi drugi'
Haljina poput njezine rješava problem 'ne znam što odjenuti' i stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".