Oduševila nas je u all-black kombinaciji: 'Nosim dosta vintage odjeće i volim pariški stil odijevanja'

Odabrala je kombinaciju crnih tonova, a na zagrebačkoj špici uhvatio ju je naš fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Maja Gligorić već je nekoliko puta bila dio naše rubrike, a ovog puta mladu vizažisticu naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio je u all-black kombinaciji insipiranu pariškim stilom koja nas je poptunp oduševila.

Zagrebačkom špicom prošetala je u crnim hlačama business modela i crnoj bluzi. Outfitu je dodala crni kaput na pruge, a od modnih dodataka dodala je crnu beretku te plavu torbicu koja je razbila monokromatsku kombinaciju i dodala malo boje u njezin stajling.

– Nosim dosta vintage odjeće i volim pariški stil odijevanja. Zimi volim nositi crno, a ljeti se prebacim na svjetlije boje – otkrila nam je Maja.

Njezina kombinacija dokazala je da moda ne mora biti dosadna i jednolična, te da se i samo s jednom bojom mogu stvoriti prekrasni i jedinstveni izgledi.

Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare!

FOTO: Zara Satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Fluidna košulja s uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom i volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza cvjetnog uzroka 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom zmijske kože 27,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana prugasta košulja 29,95 EUR

U ovakvoj kombinaciji nije mogla proći nezamijećeno: 'Volim modu od kad znam za sebe'
Ako volite jednostavnost, prepišite manikuru Jennifer Lopez - alternativu klasičnoj francuskoj manikuri
'Talijanski bob' je odlična alternativa ako želite promjenu, ali ne želite klasični bob

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".