Oduševila nas je fotografija ove dvije dame u tramvaju iz 1944. godine

Facebook grupa Retroteka često nas oduševi ovakvim fotografijama
Vidi originalni članak

Ovaj put u grupi su osvanule dvije nasmiješene dame u zagrebačkom tramvaju broj 9 iz davne '44 godine. Tramvaj je vozio do Zvonimirove ulice, a nama se zapravo jako sviđa kako su njih dvije odjevene. Cool šeširi mogli bi se isfurati i danas, kao zapravo i ostatak kombinacija. 

Cvjetne haljine u kombinaciji sa sakoom uvijek su dobra ideja, a okrugle sunčane naočale ponovno su se vratile u modu. U svakom slučaju, još jedan dokaz kako se moda stalno vraća, ali i da je stil - vječan! 

Ispod fotografije u grupi Zakaj volim Zagreb, koju je tamo zapravo stavio administrator grupe Retroteka, samo lijepi komentari: "Kak lijepe puce....☺", "Predivne su, prave zagrebačke dame👍👏", "Mene ovakve slike posebno oduševljavaju. Četrdesete su mi posebno 💖💖", a i mi smo oduševljeni.

Naš predstavnik ove godine nije se plasirao u finale Eurosonga, a mi smo se prisjetili svih najpoznatijih pjesma pobjednica:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".